Om oss
logoNärheten till naturen är viktig!


Villa Andrum drivs av Hain Madisson och mej, Marie Folkesson Madisson. Hain hjälper till med det praktiska, lagar och fixar när det behövs. För övrigt jobbar han som företagsledare på Näbo Bygg AB samt med köttdjur på gården där vi bor.


Jag jobbar i Villa Andrum och nu även i Olofström på Västra Storgatan 18, Tallbacken. Jag ger kroppsbehandlingar, håller yogaklasser i Mediyoga samt Kundaliniyoga, Ayurveda-utbildning steg 1-5 än så länge, med planer att hålla alla 10 stegen framöver.  Anordnar olika events, kvinnocirklar och hälsodagar för personalgrupper mm. Mötet med människor på olika sätt är fantastiskt givande!


”Att bli sedd och lyssnad på gör skillnad för människor”...

Jag har själv sökt i många år. Vad är vägen till ett riktigt bra mående? Har gått flera kurser i personlig utveckling och i bemötande. Använt mej av kropps-behandlingar för att släppa på saker, spänningar och känslor som kan sitta i kroppen. Ibland omedvetet. Har av egen erfarenhet upptäckt att vara medveten och öppen, är så otroligt mycket mer givande än att bara följa strömmen.


Att leva på sin livsväg - det är det som ger livsenergi och glädje!

Du är varmt välkommen till mej, jag stödjer och lotsar dej på din livsväg, på ett ödmjukt och inkännande sätt.


MarieKontakt: Marie Folkesson Madisson, Baggebodavägen 536-7, 293 91 Olofström.

Telefon: 0734-20 09 14. Mail: marie@villaandrum.com

Copyright Villa Andrum 2012-2020.